Adószámunk: 18961443-1-20 Számlaszámunk: 75500258-10824205

Önkéntesség

Az önkéntes segítségnyújtás nemes cselekedet. Megtanít a szolidaritásra, az alázatra, a felelősségvállalásra. Önzetlenül adsz, és rengeteg kapsz. Nem az számít, hogy mit és hogyan, hanem az, hogy valamit azért teszel, hogy jobb legyen.

Az önkéntes munka érték, az önkéntes pedig értékes. Másokért teszel, de mégis te kapsz. Jobb és több leszel tőle. Megtaníthat, megmutathatod magad, kibontakozhatsz, formálhat.  Nem utolsó sorban pedig új barátokra, kapcsolatokra is szert tehetsz.

Állatmenhelyünk zökkenőmentes működéséhez, rendezvényeink lebonyolításához önkénteseink elkötelezett munkája nélkülözhetetlen. Szerencsére az elmúlt években számos állandó és adott feladathoz kapcsolódó önkéntes segítette munkánkat, akikre a jövőben is folyamatosan számítunk.

Önkéntes csapatunk gondoskodik lakóink fotózásairól, a honlapunk és Facebook oldalunk, támogatói oldalunk tartalmairól, az idegen nyelvű fordításokról, idegen nyelvű kapcsolattartásról, lakóink kozmetikázásáról, segédkezik a menhely körüli teendőkben, kutyasétáltatásban, rendezvények szervezésében és lebonyolításában, adományok gyűjtésében, a menhely népszerűsítésében.

Szinte mindenki találhat olyan feladatot, amiben örömét leli és segítheti munkánkat.

Gyere és csatlakozz Te is csapatunkhoz!

  • Keressük Instagram-felelősünket! Ha otthon vagy az Instagramban, rendszeresen jársz ki menhelyünkre és szívesen vállalnád Instagram oldalunk kezelését, ne habozz, jelentkezz! A feladat hetente új tartalom feltöltése, kampányokban való aktív részvétel megadott szempontok szerint.
  • Állatgondozók munkáját segítő önkénteseket keresünk! Ha nem félsz a piszkos munkától, na meg persze a kutyáktól és szabadidődben segítenél állatgondozóinknak, akkor talán nekik is egy kicsit több szabad idejük maradna magukra, így nem csak az állatokon, hanem egyben embertársaidon is segíthetsz. A feladat az állatgondozói munka támogatása, a menhely környezetének rendben tartása a megadott szempontok szerint.
  • Várunk rendezvényes csapatunkba! Saját rendezvényeinken és a meghívott rendezvényeken is sokszor elkél a segítség. Hogy miben számítunk a segítségedre, az épp az aktuális eseménytől és már meglévő tapasztalatodtól függ. Kövesd híreinkben segítségkérő felhívásainkat!
  • Sétálj a szabadban, sétálj az egyik lakónkkal! Nyitvatartási időben várunk egy kis kutyasétáltatásra, így lakóink kicsit kimozoghatják magukat.

Támogatóinknak sokat köszönhetünk

Abbázia Group

Decathlon

Zalaegerszeg
Megyei Jogú Város

NasteBau

fedor

Fedor

Fressnapf

letoltes

Zalaszám 

Edelmann Group

zalaerdo

Zalaerdő Zrt.

griff_logo-300x169

Griff Bábszínház

Zalavíz

Béres Állatpatika

West Hungary Textil

Magyar Állatvédő
és Természetbarát
Szövetség

kultura_emmi-megjelentek-a-kulhoni-irodalmi_nagy

EMMI

nealogo

Nemzeti
Együttműködési Alap

Támogatóink teljes listája