Adószámunk: 18961443-1-20 Számlaszámunk: 75500258-10824205
Főoldal / Hírek / Megújul a honlapunk!

Megújul a honlapunk!

2019. 08. 28.

Látványos változáson esett át honlapunk és folyamatosan új tartalmakkal és funkciókkal bővül majd a jövőben is. 


Régi vágyunk valósul meg azzal, hogy a mai kor igényeinek már nem megfelelő, elavult honlapunkat egy teljesen új, új külsővel ellátott honlapra cseréljük. 

Számos új tartalom és funkció érhető el már most is a korábbi oldalhoz képest, de a jövőben is folyamatosan új tartalmakkal és funkciókkal fogjuk még bővíteni a jelenleg elérhető tartalmat.

A honlap kialakítása során törekedtünk arra, hogy mindenki könnyedén tájékozódjon a tartalmak között, mindenki megtalálja azt a számára releváns információt, amit éppen keres.  A különböző funkciók, mint példul az újonnan bevezetett pár kattintásos online adományozás is egyszerűen, gyorsan és biztonságosan elvégezhető lesz, ennek az élesítése a napokban megtörténik. 

A Gazdikereső menüpontban érhetőek el örökbefogadható kutyáink adatlapjai, de a már gazdisodott védenceink is szerepelnek itt és egyes esetekben a sikertörténeteinken keresztül nyomon is követhetjük, hogy hogyan is alakult egy-egy védencünk sorsa az örökbefogadás után.

A Rólunk menüpontban megismerhetitek az Egyesület történetét, csapatunk tagjait és kapcsolatba is léphettek itt velünk. 

Tájékozódhattok az eseményeinkről, híreinkről az oldalon, élménybeszámolókat olvashattok.

A Hasznos információk menüpont aloldalain igyekeztünk minden információt összegyűjteni, ami segítségetekre lehet. Olvashattok a felelős állattartásról, hogy mi a teendő, ha elveszett állatot találsz, de megtudhatod azt is, hogy ki az ügyeletes állatorvos éppen. 

Támogatóink nélkül az új honlap sem valósulhatott volna meg. A Támogatóink menüpontban fogjuk a jövőben minden támogatónkat feltüntetni, legyen az vállalat, vagy magánszemély. 

A Hogyan segíthet menüpont oldalain tájékozódhattok arról, hogy éppen mire van szükségünk, vagy, hogy milyen önkéntes tevékenységeket tudtok vállalni. 

Számos ötletünk áll épp kidolgozás alatt, amivel még a honlap bővülni fog a közeljövőben. Így például lehetőség lesz virtuális örökbefogadásra is.

Bízunk benne, hogy egy egyszerű és egyértelmű oldalt sikerült Nektek létrehoznunk, ahol mindenki megtalálja azt az információt, amire épp szüksége van és vissza-visszatérő vendége lesz a honlapnak.

Támogatóinknak sokat köszönhetünk

Abbázia Group

Decathlon

Zalaegerszeg
Megyei Jogú Város

NasteBau

fedor

Fedor

Fressnapf

letoltes

Zalaszám 

Edelmann Group

zalaerdo

Zalaerdő Zrt.

griff_logo-300x169

Griff Bábszínház

Zalavíz

Béres Állatpatika

West Hungary Textil

Magyar Állatvédő
és Természetbarát
Szövetség

kultura_emmi-megjelentek-a-kulhoni-irodalmi_nagy

EMMI

nealogo

Nemzeti
Együttműködési Alap

Támogatóink teljes listája