Bemutatkozó (deutsch)
2013. 01. év
2005. 07. év
2013.04. év
| Többiek... |

...vagy:
06(30) 424-3579
Kedves állatszerető barátaink!

A Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület és az állatmenhely kis lakói nevében szeretnénk köszönteni Önöket honlapunkon. Egyesületünk 1999 óta működik kiemelkedően közhasznú szervezetként. Fő tevékenységi körünk a környezetvédelem és az állatvédelem. Együttműködünk a hasonló cél érdekében tevékenykedő más társadalmi szervezetekkel és magánszemélyekkel.
Menhelyünk fenntartása, a kutyák és macskák ellátása nem kis kihívást jelent számunkra, de támogatóink segítségével évről évre működünk és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy minél jobb, élhetőbb környezetet biztosítsunk a gazdátlanná vált házi kedvenceknek.
Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az állatok befogadása, örökbe adása mellett jó kapcsolatot építsünk ki a helyi polgárokkal, hatóságokkal, vállalkozókkal, civil szervezetekkel.

Célunk, hogy minél több emberhez jusson el üzenetünk: a természet és az állatok iránti tisztelet, a háziállataink iránti felelősségünk fontossága. Egyesületünk az Ausztria-Magyarország Interreg IIIA pályázati program keretében támogatást nyert pályázata révén lehetőséget kapott arra, hogy egy komoly szakmai programot valósítson meg. Erről a programról részletes tájékoztatót a „Pályázatok” menüpont alatt találnak.


Kedves leendő Gazdik!

A Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület továbbra is vár mindenkit, aki a menhelyről szeretne örökbe fogadni kutyát, vagy cicát. A menhelyen minden állat állatorvos által megvizsgált és ellátott, a szükséges oltásokkal rendelkezik. Lehetőség van ivartalanított, mikrochippel ellátott kedvencet is választani.
A „Gazdira várnak” menüpontunkban tájékozódhatnak a menhelyen található szomorú szemű kutyusokról, cicákról. Akinek nincs lehetősége a végleges örökbefogadásra, Őt is szívesen várjuk nyitvatartási időben egy kutyasétáltatásra, cicasimogatásra. A menhely nyitva: minden nap 10 – 14 óra között.

Az egyesület vezetői:

Dr. Rumi Kriszta elnök
Németh Krisztina elnökhelyettes
Abai Erika operatív titkár


Mindenkit szeretettel várunk honlapunkon, illetve személyesen menhelyünkön.

„Összefogással az állatvédelemért!”

Partner:

Wiener Tierschutz Verein
Cím: Triester Str. 8, 2331-Vösendorf, Austria
Telefon: 00-43-1/699-2450
Telefax:: 00-43-1/699-2450/98
E-mail: office@wr-tierschutzverein.org
Internet: www.wr-tierschutzverein.org


A projekt az Ausztria-Magyarország Interreg IIIA Közösségi Kezdeményezési Programban, az Európai Unió és a Magyar Köztársaság társfinanszírozásában valósul meg.
2011. 05. év
6 év
2004. év
| Többiek... |
...vagy:
06(30) 424-3579
Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület és Állatmenhely - Minden jog fenntartva 2008. - bogancsmenhely@gmail.com | LOGIN